Κυκλοφόρησε το νέο video των One Direction για το single ”Drag Me Down” και μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Τα τέσσερα αγόρια αφού εκπαιδεύονται κατάλληλα, μπαίνουν σε διαστημόπλοιο της NASA για να πετάξουν στο διάστημα!

Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της NASA, ανάμεσα σε αεριωθούμενα αεροσκάφη Τ-38 με τα οποία εκπαιδεύονται οι αστροναύτες για τις διαστημικές τους πτήσεις και το αεροσκάφος NASA WB-57 High Altitude Research, το οποίο χρησιμοποιούν για την έρευνά τους σχετικά με την υψηλή ατμόσφαιρα.

Στο βίντεο βλέπουμε κάθε ένα από τα αγόρια να εκπαιδεύεται σε διάφορα μέρη των ειδικών εγκαταστάσεων, για το ταξίδι στο διάστημα. Το συγκρότημα επίσης έκανε γυρίσματα και σε ένα πλήρους κλίμακας αντίγραφο του διαστημικού σκάφους Orion, όχημα της NASA για την ανάπτυξη επανδρωμένων αποστολών στο διάστημα, φορώντας στολές, ειδικά σχεδιασμένες για τους αστροναύτες, κατά την απογείωση και την προσγείωση τους

Η σκηνοθεσία του video είναι πραγματικά υποδειγματική και κάνει το ταξίδι στο διάστημα να φαίνεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ.Απολαύστε το ξανά και ξανά εδώ:

Πηγή: mtv.gr