Μερικές αλήθειες για τους άντρες με ειδικό βάρος.
Είναι τ’ αγόρια που έτρωγαν από μικρά όλο τους το φαγητό. Μπορεί να μη διαθέτουν τους κοιλιακούς του Ryan Reynolds, αλλά έχουν άλλα χαρίσματα.

> Οι γυναίκες αιθάνονται άνετα να φάνε ό,τι θέλουν μπροστά τους. Κι αυτή είναι μια καθοριστική απενοχοποίηση, που οδηγεί και σε άλλες.

> Δεν είναι απότομοi. Tο πιθανότερο, είναι πως στο παρελθόν τους έχουν κάνει να αισθανθούν άσχημα για τα κιλά τους. Άρα προσέχουν τι λένε και – κυρίως – πώς δατυπώνουν αυτό που θέλουν να πουν.

> Δείχνουν πιο ογκώδεις. Κι αυτό είναι μια ευχάριστη αλλαγή στη μονοτονία της μόδας που θέλει τους άντρες να είναι πιο skinny κι από τα ζόμπι του Walking Dead.

> Δεν θα πουν ποτέ «όχι» σε ένα γλυκό. Και για τις γυναίκες, κάθε ευκαιρία για γλυκό είναι μία μικρή γεύση από τον ίδιο τον Παράδεισο.

> Είναι άνετοι με το ντύσιμο. Δεν διαμαρτύρονται περισσότερο από τις γυναίκες τους επειδή «δεν έχουν τίποτα να φορέσουν» ή επειδή «δεν ξέρουν τι να βάλουν».

> Είναι χρήσιμοι στο κρεβάτι.Ένας ευτραφής άντρας ζεσταίνει γρήγροα το πάπλωμα, και χρησιμεύει στον ύπνο και ως μαξιλάρι. Επιπλέον, διαθέτει και πέος, όπως όλοι οι άλλοι άντρες.

> Το ότι είναι παχουλοί δεν σημαίνει ότι έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από άλλους. Πολλές μελέτες αναφέρουν ότι η απώλεια βάρους δεν σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο θνησιμότητας. Αντιθέτως, αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι με περισσότερα κιλά είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν από καρδιακά επεισόδια και ότι η παχυσαρκία μπορεί να έχει θετική επίδραση στη μακροζωία. Έρευνες όπως αυτή εδώ που αναφέρει το CNN.

> Δεν πτοούνται από τα «ψωμάκια» των συντρόφων τους. Συμπάσχουν…

> Δείχνουν πιο γήινοι. Γιατί στον πραγματικό κόσμο, ο εργαζόμενος άντρας που κάνει κάτι στη ζωή του εκτός από το να σηκώνει την μπλούζα στο γυμναστήριο και να φωτογραφίζεται, έχει πιασίματα.

> Λογικά, θα ξέρουν και από καλό φαγητό. Τι; Δεν φαίνεται;

source gr.askmen.com