Οι όροι και οι προϋποθέσεις του ανεπανάληπτου σεξ που ικανοποιούν απόλυτα τις γυναίκες, σύμφωνα με τις δικές τους μαρτυρίες.

Λυδία Μανιάτη
Μπορεί να σε αγχώνει ωστόσο διαχειρίσου το γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό: Το πόσο καλός είσαι στο σεξ εξαρτάται κάθετα και οριζόντια από το κατά πόσον θες και μπορείς να ικανοποιήσεις την παρτενέρ σου. Μόνο έτσι. Ούτε μεγάλα μεγέθη αλλά και ούτε θεληματικά πηγούνια περνάνε εδώ. Αν θες λοιπόν να ξέρεις ποια είναι τα standards της και δεν θέλεις να την υποβάλλεις σε εκπτώσεις ή σε συμβιβασμούς ή να σε σκέφτεται ερωτικά ως κάτι «χλιαρό», λάβε υπόψιν σου πώς είναι το καλό σεξ στο μυαλό της.
Όχι ως κάτι βιαστικό

Μπορεί εσύ να είσαι διακόπτης με πόδια και ν’ «ανάβεις» απευθείας κατά «το γοργόν και χάριν έχει», ωστόσο οι γυναίκες λειτουργούν σαν dimmer, σα να λέμε «σπεύδε βραδέως». Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αγαπητέ, όποιος βιάζεται σκοντάφτει και μετά από τόσα γνωμικά δύσκολο να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε: Προκαταρκτικά φίλε μου. Ετοίμασε το έδαφος όσο πιο νωρίς μπορείς. Πρώτα απ’ όλα παίξε με το μυαλό της και μετά με όλα τα υπόλοιπα. Οι γυναίκες είναι πολύ υπέρ της προθέρμανσης. Κάν’ το κι εσύ ώστε ν’ αποφύγεις τους όποιους…τραυματισμούς.
Χαλαρά και οικεία

Πρόσφατη έρευνα εξ Ολλανδίας ορμώμενη υποστηρίζει πως το «κλειδί» για τον ερεθισμό μιας γυναίκας είναι η απομάκρυνση του άγχους και η επίτευξη χαλαρότητας. Δεν περιμέναμε τους Ολλανδούς βέβαια να μας πουν τελευταία στιγμή πως μια γυναίκα που δεν αισθάνεται οικειότητα είναι μια γυναίκα που δεν φτάνει σε οργασμό. Γιατί αυτό; Γιατί άπαξ και το κομμάτι του εγκεφάλου της που ευθύνεται για αισθήματα φόβου, άγχους και λοιπών τέτοιων αισθημάτων επιβραδύνει, η διέγερση πυροδοτείται. Ο άνδρας λοιπόν που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη χαλαρώσει, είναι το μέσο της για το καλό σεξ. Και πώς χαλαρώνει μια γυναίκα; Χιούμορ, λίγο αλκοόλ, μασάζ. Μ’ αυτή τη σειρά.
Το custom made

Ναι, αυτό που είναι στα μέτρα της. Γιατί ok, κάποια πράγματα ισχύουν γενικώς, αλλά δεν είμαστε και βιοτεχνία φασόν. Άλλες θέλουν πολλά φιλιά, άλλες δεν θέλουν καθόλου (δύσκολο), άλλες τρελαίνονται για στοματικό, άλλες όχι. Το καλό σεξ είναι εκείνο στο οποίο οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός γίνονται αντιληπτές εκατέρωθεν και ιδανικά αλληλοσυμπληρώνονται ή ταυτίζονται και πάνω απ’ όλα ικανοποιούνται.

orgasm2

Αυτό που έχει φαντασία

Η υγιής ερωτική σχέση πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα βασίζεται και σε κάτι που είναι άπιαστο μη μετρήσιμο, μη ανορθόδοξο, απολύτως σχετικό και λέγεται φαντασίωση-φαντασιώσεις για την ακρίβεια. Οι οποίες και πυροδοτούνται όταν υπάρχει ελευθερία σκέψης, αλλά και πρόκληση. Όση περιέργεια έχει να μάθει τις δικές σου, άλλη τόση επιθυμία έχει να ενδιαφερθείς για τις δικές της. Οι φαντασιώσεις ενεργοποιούν τη διάθεση για σεξ χρόνια τώρα, ακόμα και όταν απλά λέγονται (γιατί μερικές είναι όντως δύσκολο να πραγματοποιηθούν). Ρώτησέ την λοιπόν τι θα ήθελε να κάνετε που δεν έχετε κάνει κι ό,τι υλοποιείται, προχώρα τό. Το θέλει πολύ.
Και που εστιάζει στα σωστά σημεία

Δηλαδή στις ερωτογενείς ζώνες της. Αυτιά, σβέρκος, στήθος, αιδοίο είναι φυσικά οι βασικές αλλά και πάλι όλα παίζουν κατά περίπτωση, ωστόσο το τελευταίο που αναφέρθηκε και πιο συγκεκριμένα η κλειτορίδα της που κατακλύζεται από 8.000 νεύρα, τα οποία επικοινωνούν με καμιά 15.000 ακόμα είναι το σημείο 0. Μη σκέφτεσαι λοιπόν μόνο πόσο γρήγορα θα εισβάλλεις στην περιοχή, αλλά πρωτίστως πώς θα δημιουργήσεις εκείνο το θετικό κλίμα που θα κάνει την έλευσή σου κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Με έμφαση στη γλώσσα

«Κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» από ευχαρίστηση. Η γλώσσα σου είναι το δεύτερο όργανό σου που πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και όχι μόνο στο φίλημα. Στο μυαλό μιας γυναίκας το καλό σεξ είναι εκείνο που έχει στοματικό και για τους δύο και κυρίως γίνεται με την ψυχή σου, όχι «αρπακολατζίδικα».
Εκεί που πάντα προηγείται

Για πολλές γυναίκες εκεί έξω η επίτευξη ενός οργασμού δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Είναι όμως το πιο μαγικό. Το οποίο σημαίνει πως όπως και για σένα έτσι και για κείνη, η κορύφωση είναι ο προορισμός. Δεν θέλει καν να διεκδικήσει το χρόνο της, θέλει να το ξέρεις από πριν, να κάνεις τα πάντα ώστε να γίνει και αφού συμβεί, να της δείξεις ότι ήταν εκστατικό και για σένα. Το ιδανικό βέβαια είναι να σας συμβεί ταυτόχρονα κι εκεί δε μιλάμε απλά για καλό σεξ, αλλά για το dream sex.
Και που τελειώνει με αγκαλιά

Είναι θέμα ορμονών. Εσένα μπορεί να σου βγαίνει να δώσεις ένα φιλί και να πέσεις για ύπνο ή να ανάψεις τσιγάρο. Οι δικές της όμως την κάνουν να θέλει να χωθεί στην αγκαλιά εκείνου με τον οποίο μοιράστηκε έναν πολύ καλό γύρο σεξ. Κάν’ της το χατήρι, μη χάσεις την υπεροχή σου με αυτογκόλ στο 90′.

 

source gr.askmen.com