Μία συντάκτρια ξεκλειδώνει το Inbox της και μας ανοίγει τα μάτια.

Stephanie M. Arthur

Το ότι τα social media έχουν μετατραπεί – σε μεγάλο βαθμό – σε dating sites, είναι ένα γεγονός που όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε. Ακόμη και σήμερα, που υπάρχουν σελίδες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια παρτενέρ για μία νύχτα, οι άντρες συνεχίζουν να δοκιμάζουν την τύχη τους στο Facebook. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο μέσος αριθμός μηνυμάτων που δέχεται μία γυναίκα καθημερινά στο Facebook από αγνώστους, ξεπερνάει πλέον τα 20. Ένα απ’ αυτά τα μηνύματα είναι και το δικό σου, που προσπαθείς να την πείσεις ότι είσαι ο ιδανικός για να βγεις ραντεβού μαζί της. Αν, όμως, θέλεις πραγματικά να έχεις μία ελπίδα, καλείσαι να περάσεις το τεστ της με «άριστα». Το σκονακι μας, ίσως σε βοηθήσει να το κάνεις.

Πριν σου μιλήσει θα σε κατασκοπεύσει
Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, είναι ότι από τη στιγμή που ξεκινάς τη συνομιλία με ένα κορίτσι στο Facebook, αυτομάτως της δίνεις το ελεύθερο να σε κατασκοπεύσει. Και θα το κάνει. Θα ψαχουλέψει τα πάντα. Ποιους γνωρίζεις, που βγαίνεις, πώς βγαίνεις στις φωτογραφίες όταν δεν είσαι και πολύ νηφάλιος. Θα αναλύσει, επίσης, τον τρόπο με τον οποίο ποστάρεις, τη γλώσσα που χρησιμοποιείς (π.χ. αν βρίζεις πολύ ή γράφεις greeklish), αν οι αναρτήσεις σου βγάζουν γέλιο ενώ θα προσπαθήσει μέσα από αυτές να αξιολογήσει και τη ευφυΐα σου.

Βασικά, αυτό που ψάχνει είναι στοιχεία που θα την πείσουν ότι είσαι ένας φυσιολογικός τύπος, έτσι ώστε να μπορέσει να απαντήσει στο μήνυμα σου και να συνεχίσετε την κουβέντα. Γι’ αυτό, να είσαι βέβαιος, ότι δεν θα μείνει μόνο στο Facebook σου. Θα ψάξει για προφίλ σου σε όλα τα social media. Από το Twitter και το Instagram, μέχρι το Tinder και το Tumblr. Και, δυστυχώς, αυτό που θα θέλει να δει είναι ισορροπία. Για παράδειγμα, τα πάρα πολλά σχόλια θα την κάνουν να πιστέψει ότι είσαι ψώνιο που επιζητά συνεχώς την προσοχή. Από την άλλη, το να μη γράφεις σχεδόν τίποτα, θα την κάνει να πιστέψει ότι είσαι αντικοινωνικός ή – στη χειρότερη – ότι έχεις ψυχολογικά κουσούρια. Ή, πιο απλά, ότι είσαι βαρετός. Και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλει.

Οι πολλές φωτογραφίες από clubs θα την κάνουν να πιστεύει πως γκομενίζεις, τα πολλά memes ότι έχεις κρύο και πολύ συγκεκριμένο χιούμορ, ενώ δεν πρόκειται να πάρει με καλό μάτι τις φωτογραφίες με πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Υπερβολική συμπεριφορά; Ίσως, αλλά για τις γυναίκες όλα τα παραπάνω, αποτελούν κόκκινο πανί. Καλείσαι λοιπόν να δίνεις μία ισορροπημένη εικόνα, δείχνοντας πως είσαι σοβαρός, ώριμος και μετρημένος.

Η αρχική προσέγγιση είναι το παν
Όσο αγνές και αν είναι οι προθέσεις σου, είναι δύσκολο για μία γυναίκα να τις διαγνώσει πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή ή κινητού – ειδικά αν της είσαι τελείως άγνωστος. Το καλό της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που είναι διατεθειμένες να σε γνωρίσουν. Αρκεί, βέβαια, να έχεις πράγματι κάτι αξιόλογο να πεις και να μην ξεκινήσεις την κουβέντα με το κλασικό «hey» κλείνοντας πονηρά το ματάκι στο emoticon. Μία τέτοια κίνηση δείχνει πως ανήκεις στο 90% των αντρών που ψάχνονται για ένα βράδυ. Οπότε κοίτα μην τα θαλασσώσεις από την αρχή. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει και αν ξεκινήσεις να της κάνει κλισέ σχόλια για τα μάτια της ή αν επιλέξεις να της στείλεις selfies σου. Θα «πέσει» μόνο αν ανακαλύψει πως είσαι ο Gerard Butler.

Αυτό που ψάχνει είναι το διαφορετικό, το ξεχωριστό κι αυτό που μοιάζει έντιμο. Έναν άνθρωπο που θα της κάνει μία πολιτισμένη κουβέντα, που θα ενδιαφερθεί να μάθει πράγματα για εκείνη και που θα την κάνει να γελάσει με το διακριτικό, λεπτό του χιούμορ. Αλλιώς, είσαι άλλος ένας από τη μάζα.

messagessentonfacebook2

Οι τρόποι παίζουν μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι πιστεύεις
Αν όλα πάνε καλά, θα αναπτύξετε μια πιο τακτική επικοινωνία και – σταδιακά – θα σε ξεχωρίσει από όλους τους άλλους που της στέλνουν καθημερινά. Αυτό το προνόμιο θα το κερδίσεις με τη συμπεριφορά σου. Το chat του Facebook δεν είναι μέρος για να κάνεις kinky αστεία για το πέος σου ή να την προκαλείς να σου στέλνει φωτογραφίες. Αυτό είναι κάτι που γίνεται στη συνέχεια, εάν και εφόσον την γνωρίσεις από κοντά. Φρόντισε, λοιπόν, καθ’ όλη τη διάρκεια της online επικοινωνίας σας να είσαι τυπικός και ευγενικός. Ακριβώς όπως θα ήσουν αν γνώριζες έναν άνθρωπο για πρώτη φορά από κοντά.

Αν αυτό το στάδιο σου φαίνεται βαρετό, φρόντισε να υπενθυμίζεις συχνά στον εαυτό σου ότι καμία σοβαρή γυναίκα δεν πρόκειται να ανοιχτεί και να αισθανθεί πιο οικεία μαζί σου, αν δεν της εμπνεύσεις πρώτα εμπιστοσύνη. Αυτό που ζητάει είναι μια ειλικρινής και ενδιαφέρουσα κουβέντα, με έναν άνθρωπο που έχει άποψη και ωραίο τρόπο να την εκθέτει. H συζήτηση πάντα χαρίζει πόντους. Και σε ένα τόσο δα μέρος σαν τον Inbox της, κάθε πόντος έχει σημασία.

source gr.askmen.com

Website creations for you along with marketing solutions. Get in touch now!

Κατασκευή ιστοσελίδων. Need a website (digital footprint and social network)? Contact us for the best solutions!

The best Photographers and Videographers for any budget!

Προβληθείτε στο CYOUout.com Need a Photo or Videographer for any event? We will send you the best!

Promote your own event in Crete Greece for free!

Μοιραστείτε τις εκδηλώσεις σας εδώ. Share your events on CYOU for Free and let thousands of fans know of your function!

Join us Writers Wanted in Crete

Μοιραστείτε τα άρθρα σας εδώ. Share your articles and become known. Reviews, views, ideas… use your imagination related to nightlife or special events

Join CYOU Directory of Greece

Join the Directory and become online SMART!

See the diffrence!

Why you ask?