Από τάμπλετ και παιχνίδια, μέχρι κλιματιστικό και ντουλάπες κατάφεραν να εξασφαλίσουν για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Ρεθύμνου, ο Άλκης και ο Γιώργος με τις προσφορές στο βουργιάλι του Hope Street.

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν καταφέρει να ευαισθητοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας και ιδίως τις νεότερες γενιές. Η επιτυχία του στόχου, τούς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την “περιπέτεια” προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Με πολύ χιούμορ, αγάπη και μεράκι, στήθηκε μια μικρή γιορτή για τη μεγάλη προσφορά καρδιάς στα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες του ΚΔΑΠ ΑμεΑ που δέχθηκαν τα δώρα της κοινωνίας του Ρεθύμνου μέσα από το βουργιάλι του Άλκη και του Γιώργου, της πρωτοβουλίας Hope Street.

Οι γονείς ζητούν να ανοίξει μια αγκαλιά ένταξης στην καθημερινότητα στο σχολείο και όχι μόνο. Στα σκαριά βρίσκεται και το κοινωνικό στέκι ΑμεΑ, όπως και η χρονική επέκταση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ, έτσι ώστε παιδιά, έφηβοι και ενήλικα ΑμεΑ να καταφέρουν να κοινωνικοποιηθούν και γιατί όχι, να εργαστούν και να ζουν αυτόνομα και ισότιμα.

Οι Hope Street, Γιώργος και Άλκης θα συνεχίσουν να γεμίζουν το βουργιάλι τους με αγάπη για τον συνάνθρωπο που υποφέρει, ευαισθητοποιώντας τη νεολαία στα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα της

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Source neakriti.gr