Ρωτήσαμε και μας είπαν: Αυτά είναι τα γυναικεία fashion trends που οι άντρες μισούν

Ή με άλλα λόγια, τι να μην φοράς για να του αρέσεις

Να ξεκαθαρίσουμε για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας: Ντύνεσαι, βάφεσαι και φτιάχνεις τα μαλλιά σου, αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου. Αν το κάνεις για κάποιον άλλο, τότε έχεις πρόβλημα και σε παρακαλούμε να το κοιτάξεις. Αυτά τα σοβαρά, ας πάμε τώρα σε ένα άκρως χιουμοριστικό, μα τόσο αληθινό θέμα, το οποίο βγήκε έπειτα από έρευνα και ερωτήσεις σε αδερφούς, φίλους, αγόρια και γνωστούς. Νομίζεις φίλη μου ότι κάθε φορά που ντύνεσαι και νιώθεις τουλάχιστον μοντέλο-και καλά κάνεις-οι άντρες έχουν την ίδια άποψη με σένα; Κάνεις τόσο μεγάλο λάθος, που μας κάνεις να στενοχωριόμαστε. Οι άντρες είναι πιο παραδοσιακά όντα, κάτι που σημαίνει ότι προτιμούν το απλό, λιτό και απέριττο. Εκτός φυσικά αν στοχεύεις σε αγόρι που δουλεύει στην μόδα, οπότε εντάξει. Με λίγα λόγια φίλη μου, ρωτήσαμε και καταλήξαμε, στα γυναικεία fashion trends, τα οποία οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται.

1. Tις πλατφόρμες: Έλα μην κλαις, ίσως να υπάρχει και κάποιος στον πλανήτη που να τις αγαπάει. Δυστυχώς όμως, η συντριπτική πλειοψηφία τις σιχαίνεται. Ξέρουμε, είναι βολικές, σου δίνουν ύψος και μπορείς να τις φορέσεις και σε μία πιο επίσημη περίσταση. Αλλά τι να κάνουμε τώρα που ο άντρας ο παλιακός θέλει τη γόβα τη στιλέτο ή το πέδιλο το λεπτοκαμωμένο-ξέρεις αυτό το supersexy που ούτε μοντέλα δεν μπορούν να το περπατήσουν-. Εσύ πάντως, καλά θα κάνεις όχι μόνο να μην τις πετάξεις, αλλά να προμηθευτείς και μερικά χειμερινά σχέδια γιατί είναι ομολογουμένως υπέροχα. Γιατί εδώ μπαίνει το μεγάλο δίλημμα: Θέλεις αγαπητέ μου να φοράω τη σέξι παπουτσάρα και σε κάθε γωνία να τρώω τούμπα ή θέλεις να φοράω την πλατφόρμα που σιχαίνεσαι αλλά να είμαι σε θέση ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρω στο κατόπι μέχρι και… τσαντάκια; Όχι πες!

2. Tα φαρδιά παντελόνια: Στο συγχωρούν μόνο αν συνοδεύεται από crop top, αλλά επειδή δεν είσαι και η Kendall Jenner να κυκλοφορείς μονίμως με τον αφαλό έξω, και επειδή σέρνονται και γρίπες και επειδή τα γυναικολογικά σου θα πάθουν και τίποτα, εσύ φοράς το boyfriend τζιν σου με ένα t-shirt και ένα ζακετάκι. Μέγα σφάλμα αν μας ρωτάς, διότι με τον τρόπο αυτό, από πίσω φαίνεσαι σαν ένα μικροκαμωμένο αγόρι, εκτός φυσικά κι αν διαθέτεις τα οπίσθια της Kim, τα οποία και με κελεμπία δεν κρύβονται. Είναι γνωστό ότι τα παντελόνια αυτά είναι βολικά, και ειδικά τις μέρες που έχεις περίοδο και φοράς την κιλότα των δύσκολων ημερών, είναι ό, τι πρέπει, αλλά να ξέρεις σε περίπτωση που βγεις μαζί του, προτίμησε κάτι πιο εφαρμοστό.

3. Τα φαρδιά και λουλουδάτα φορέματα: Μας τα είπαν λουλουδάτα, και όχι εμπριμέ, και έτσι τα μεταφέρουμε. Λοιπόν, δεν τους ενδιαφέρει αν το φόρεμα θα είναι μακρύ ή κοντό, βασικά τους είναι αδιάφορο, αλλά οτιδήποτε έχει πάνω της Παναγιάς τα μάτια (μεταφέρουμε ακριβώς τα λόγια) τους είναι τουλάχιστον αποκρουστικό. Επίσης, δε βρίσκουν το λόγο, εφόσον δεν είσαι έγκυος, να φοράς ρούχα που θα ταίριαζαν μόνο σε εγκύους, τα οποία δημιουργούν την ψευδαίσθηση κοιλιάς. Θέλεις να βάλεις μακρύ φόρεμα; Να είναι εφαρμοστό και να έχει και ένα σκίσιμο στην μία πλευρά. Εμείς παραγγελιές μεταφέρουμε, sorry!

4. Οτιδήποτε εκτός ηλικίας (δικής σου): Βρε έχεις καταλάβει ότι πλησιάζεις τα 30; Τότε γιατί κάνεις σα να είσαι… 8; Για ποιο λόγο να φορέσεις μπλουζάκια τα οποία δείχνουν κινούμενα σχέδια, ή να βάλεις φιόγκο στα μαλλιά ή να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω… ροζ; Tα οποία μπορεί όντως να είναι χαριτωμένα, αλλά δυστυχώς στους άντρες δεν αρέσουν καθόλου. Γενικά δεν τους αρέσουν οι υπερμεγέθεις μπουμπούκες, και μάλιστα οι αποτυχημένες-γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη το έκανε καλά-. Θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις μπλουζάκι με καρτούν; Βάλε τον Sponge Bob, τον Snoopi ή το Superman βρε αδερφέ. Οτιδήποτε σε γλυκανάλατο καλύτερα να το αποφύγεις.

 5. Oι υπερμεγέθεις τσάντες: Ή αλλιώς… το απαραίτητό μας. Μπορεί εμείς χωρίς την τσάντα-βαλίτσα, να μην αντέχουμε ούτε λεπτό, γιατί μέσα έχουμε τουλάχιστον και ένα φορητό… μίξερ, αλλά οι άντρες δεν έχουν χειρότερο από το να βλέπουν μικροκαμωμένα κορίτσια να κουβαλάνε τις αποσκευές τους, και μάλιστα με το χαρακτηριστικό τρόπο-ξέρετε περασμένες στο βραχίονα-. Με λίγα λόγια, πάρε την τσαντάρα σου στη δουλειά, και όταν βγαίνεις μαζί του κράτα κάτι πιο διακριτικό.

6. Τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν: Όχι συγνώμη εσένα, δε σου προκαλεί πονοκέφαλο το πορτοκαλί-έντονο κοραλί κραγιόν της διπλανής σου; Ο άντρας δηλαδή γιατί να μην το αισθάνεται αυτό; Γενικά να ξέρεις, ότι οι άντρες σιχαίνονται τα κραγιόν, σε οποιοδήποτε χρώμα, και προτιμούν τα χειλάκια σου να είναι φυσικά και γυμνά, έτοιμα για φίλημα (σου κλείνουμε πονηρά το μάτι). Αν παρόλα αυτά θέλεις σώνει και ντε να φορέσεις κραγιόν, προτίμησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις, οι οποίες δε θα λάμπουν σαν ντισκομπάλα.

Source: Queen.gr